Daikin

DAIKIN

VERDENS STØRSTEDaikin er intet mindre enn verdens største produsent av varme-pumper. Det betyr likevel ikke at de ikke tar hensyn til "lille Norge" når de utvikler sine produkter. Med sitt Optimized Heating 4-system har de ett mål:

å knuse vinterkulda!

UTVIKLET I NORDEN


- PRODUSERT I EUROPA


DAIKIN SYNERGI R-32


- nyheten som gir deg mer


Synergi er Daikins kraftigste  varmepumpe utviklet for nordiske forhold, og er i en egen klasse når det gjelder varmeeffekt.

I tillegg innehar den også luftrenseren Flash Streamer, som effektivt tar knekken på luftforurensning som virus, bakterier, pollen, midd og vond lukt. 3-D luftstrøm sikrer best mulig spredning av luft og temperatur. Det intelligente øyet hindrer direkte trekk og senker temperaturen når man ikke er til stede.

UTEDEL KUN FOR NORDEN


Daikin satte seg som mål å knuse vinterkulda, og utviklet derfor en utedel til varmepumpene med utgangspunkt i Nordens tøffe klima. Testingen av Optimized Heating 4 ble gjennomført i Sverige, og resultatet ble høy effektivitet og mye raskere avriming enn på andre modeller, takket være en unik 3-lags, fritthengende coil. Utedelens utforming sikrer at is ikke bygger seg opp, og man unngår unødvendig vibrasjon og støy fra utedelen. Energi-krevende varmekabel i utedelen er derfor ikke nødvendig i Daikin sine varmepumper. Optimized Heating 4 benytter R-32 som er et mer miljøvennlig kuldemedie.

Daikin Synergi 40 gir hele 5kW varme ved -15°C og utrolige 4kW ved -25°C ute. Den har også en ekstremt lavt lydnivå, kommer med peisfunksjon for å spre varme fra andre  kilder i rommet og har høyeste energimerking A+++.

DAIKIN MOSKUS R-32


- kompakt og kraftig


Med helt nytt design og miljøvennlig kuldemedie setter nye Moskus en ny standard for varmepumper. Under utviklingen av modellen, har fokuset ligget på å møte et kaldt, norsk klima, brukervennlighet, samt plasseringsvennlighet. Daikin Moskus er en kompakt modell - faktisk en av markedets minste innerdeler - noe som gjør at den kan plasseres for eksempel over en dør. Moskus leverer i tillegg suverent beste varmeeffekt i sin klasse ved -7°C utendørs.

Daikin Moskus er en prisgunstig modell med høy effekt, og er samtidig fabrikktestet helt ned til -25°C. Moskus 35 gir hele 4.2kW varme ved -15°C og utrolige 3.1 kW ved -25°C ute.

Ønsker du å vite mer om Daikin varmepumper?


LAST NED BROSJYRE


Daikin R-32 produktbrosjyre gir en oversikt over tekniske spesifikasjoner på overnevnte modeller.

KONTAKT OSS


Lund Varmepumpeservice er autorisert forhandler av Daikin varmpeumper. Ta gjerne kontakt med oss  i dag, for mer informasjon om hvordan vi kan oppgradere ditt inneklima.

95 29 91 97