Toshiba

TOSHIBA

BEST PÅ


NORSK VÆRToshiba har tenkt spesifikt på nordisk klima, under utviklingen av sin Nordic Design-serie av varmepumper. Temperatursvinginger, regn og vind kan skape utfordringer, men uansett vær ute gir Toshiba varmepumper deg perfekt inneklima.

ALLTID BEDRE INNEKLIMA


ALLTID LAVERE STRØMREGNINGER


TILPASSET DINE BEHOV


Toshiba tenker helhetlig når de utvikler sine varmepumper. Her tas hensyn til effekt, strømforbruk, design og funksjonalitet for å gi deg som kunde en optimal løsning. Visste du for eksempel at Toshibas unike peisfunksjon er designet for å optimalisere spredningen av varmen fra ildsted eller andre varmekilder? I tillegg kan alle Toshibas modeller også brukes som aircondition.

UTVALGT TOPPMODELLToshiba  Daseikai 9, er verdt å nevne for deg som krever maksimal effekt av din varmepumpe. Daseikai 9 er suverent best på både avgitt varmeeffekt og strømsparing, og har markedets høyeste energiklasse og  beste fabrikkgaranterte drift helt ned til -30oC. 

Som tilbehør til alle Toshiba luft-luft varmepumper for bolig  kommer også fjernstyring. Med fjernstyring kan du enkelt styre varmepumpen via Internett, SMS eller app. Her kan du motta varsling ved temperaturavvik, strømstans og strøm tilbake, samt overvåke romtemperatur og luftfuktighet. Kommunikasjon med varmepumpen er trådløs.

I tillegg har Daseikai 9 et elegant design, tydelig display og er ekstremt stillegående. Den kommer også med  brukervennlig  fjernkontroll, med funksjoner som peismodus, uketimer og HI-power for rask oppvarming.

LUND VARMEPUMPESERVICE FØRER OGSÅ DISSE MODELLENENyheten Toshiba Shorai, som er en av markedets minste varmepumper - og samtidig har fabrikkgarantert drift helt ned til -25oC, budsjettmodellen Toshiba Mirai  med ekstra høy energibesparelse og lav innkjøpspris, gulvmodellen Toshiba Daiseikai 8 som gi mulighet for diskré plassering,  samt den fleksible Toshiba Multisplitt, som gir mulighet for to innerdeler koblet til én utedel.

Ønsker du å vite mer om Toshibas luft-luft varmepumper?


LAST NED BROSJYRE


Toshiba produktbrosjyre gir en oversikt over tekniske spesifikasjoner, samt mer du måtte lure på om varmepumper og tilbehør fra Toshiba.

KONTAKT OSS


Lund Varmepumpeservice er autorisert forhandler av Toshiba Varmpeumper. Ta gjerne kontakt med oss  i dag, for mer informasjon om hvordan vi kan oppgradere ditt inneklima.

95 29 91 97