Mitsubishi Electric

MITSUBITSHI

ELECTRIC

INGEN KOMPROMISSERMitsubishi Electric senker aldri kvaliteten for å redusere produksjonskostnader.

Som et resultat av dette får produktene lang levetid og høy ytelse. Kvalitets-komponenter kombinert med gode produksjonsrutiner gir produkter av beste sort.

TØFFINGEN HAR BLITT ENDA TØFFERE


...og i tillegg har den pyntet seg

DET YPPERSTE INNEN

JAPANSK INGENIØRKUNST


Mitsubishi Electric vet at estetikk er en viktig faktor når et hjem skal oppgraderes - uansett hva det skal oppgraderes med. Derfor lar Mitsubishi Electric deg velge hvordan ditt innemiljø skal oppleves, både estetisk og klimatisk. Funksjonalitet er alltid første kriterium som skal fylles, design skal så komplettere løsningen du vil ha i ditt hjem.


Mitsubishi Electric fabrikkgaranterer drift ned til -25°C på flere av sine modeller, har en egenutviklet og supersterk kompressor, bruker spesialutviklet software for kalde nordiske forhold, bruker fabrikkinstallert behovsstyrt varmestav i utedelen og innehar airconditionfunksjon for varme sommerdager. I tillegg har modellene svært lavt lydnivå.

UTVALGT TOPPMODELLNyheten Mitsubishi Electric Kaiteki, har den høyeste varmekapasitet noen sinne sammenlignet med andre modeller fra Mitsubishi. Kaiteki er energieffektiv enten den skal varme eller kjøle,  og tåler ekstrem utekulde. Modellen er utstyrt med ekstremt lavd lydnivå, og  nye filterfunksjoner  med Plasma Squad Plus, som tar opp selv de minste allergener og partikler fra luften.

Når du kjøper varmepumpe er det viktig at montering utføres av

F-gass-sertifisert firma. Faglig utført montering er en forutsetning for at din varmepumpe skal fungere optimalt og tåle de på-kjenninger den blir utsatt for i vårt kalde, nordiske klima.


En autorisert Mitsubishi Electric-forhandler har kompetansen som trengs, og sikrer deg gratis befaring av fagperson, montering gjennomført av F-gass-sertifisert montør, samt god oppfølging i ettertid. Det er mange elementer i en montering som må utføres riktig for at en varmepumpe skal holde i mange år og levere god og stabil varme.

Ved å benytte Lund Varmepumpeservice får du som kunde alt dette.

Rubinrød modell
Nattmodus

Verdt å nevne er også nyheten doble luftspjeld - som gjør den optimal å plassere i for eksempel en trapp - 3D I see sensor og nattmodus. Kaiteki føres i fire varger, med matchende farge på tilhørende fjernkontroll.

LUND VARMEPUMPESERVICE FØRER OGSÅ DISSE MODELLENEBesteslgeren Kirigamine Hara, med Hyper Heating for maksimal varmekapasitet og komplett filterpakke for bedre inneklima, gulvmodellen Kirigamine Furo  med blant annet Temp Booster for superrask oppvarming samt markedets laveste lydnivå på gulvmodeller, kompaktmodellen Lenta Silent med lavt lydnivå og kompakt design; perfekt på soverommet, designmodellen  Zen som ble  nominert til den prestisjetunge prisen Reddot award i 2015, og ikke minst duomodellen Kirigamine Duo6400 som gir deg den unike muligheten til å ha én utedel og  to valgfrie innedeler  - med samme totale varmekapasitet som i to utedeler.

Ønsker du å vite mer om Mitsubishi Electric varmepumper?


KONTAKT OSS


Lund Varmepumpeservice er autorisert forhandler av Mitsubishi Electric varmpeumper. Ta gjerne kontakt med oss  i dag, for mer informasjon om hvordan vi kan oppgradere ditt inneklima.

LAST NED BROSJYRE


Mitsubishi Electric produktbrosjyre gir en oversikt over tekniske spesifikasjoner, samt mer du måtte lure på om varmepumper og tilbehør.

95 29 91 97